top of page

Nieuw - HERITAGE ALTITUDE elektrische mountainbike

Nieuw - elektrische mountainbike

Wat als de mooiste elektrische mountainbike ter wereld in Frankrijk zou worden gemaakt? Het is aan jou om te oordelen, maar sommige mensen denken van wel! Hier is de Heritage Altitude, een elektrisch ondersteunde, volledig geveerde mountainbike van koolstofvezel, en de eerste e-MTB ter wereld die zowel een elektromotor met buitengewoon koppel als een adaptieve automatische versnellingsbak in het crankstel integreert.

Ontworpen, vervaardigd en geassembleerd in Frankrijk, tussen het meer van Annecy en aan de voet van de Alpen, is de Heritage Altitude een elektrisch ondersteunde mountainbike die geen concessies doet aan prestaties, stijl, kwaliteit van materialen en ergonomie.




De Heritage Altitude, die voortkomt uit een nieuwe interpretatie van het DNA en het ontwerp van de HeritageBike Workshops, verwijst opnieuw naar de wereld van het motorrijden dankzij zijn strakke lijnen en ruwe metalen onderdelen, of het nu gaat om de beschermende motorbehuizing of de tankachtige bovenkant van de motor. fiets.


Ontworpen voor de bergen en steile paden, toont het op het eerste gezicht zijn bedoelingen dankzij de bekwame mix van elegantie, agressiviteit en robuustheid. We bevestigen het, de Heritage Altitude is de meest stijlvolle elektrische mountainbike op de markt, maar niet alleen…

Uitgerust met een in Frankrijk gemaakt carbonframe en ultraresistente en zeer hoogwaardige componenten, stelt de Heritage Altitude u in staat uw grenzen te verleggen met de toegevoegde bonus van een adembenemende rijervaring, met name dankzij het krachtige Smart e-Bike Valeo-systeem en zijn automatische versnellingsbak.




Valeo's Smart e-Bike System is de krachtigste crankmotor op de markt, ontwikkelt 130 Nm koppel en tot 450% ondersteuning (van de berijder). Deze motor is ook uitgerust met een automatische versnellingsbak met 7 versnellingen, ontwikkeld in nauwe samenwerking met Effigear, een Franse versnellingsbakspecialist sinds 2002.

Zonder controle is vermogen niets... Daarom heeft Valeo meerdere sensoren en intelligente systemen ontwikkeld en in zijn oplossing geïntegreerd, die uw gedrag, uw wensen en het terrein analyseren om automatisch de ondersteuning aan te passen.elektriciteit en u een ongeëvenaarde gebruikerservaring te bieden .

Bovendien kunt u dankzij de technologie aan boord profiteren van een van de beste antidiefstalsystemen op de markt met GPS-synchronisatie. De elektrische ondersteuning stopt automatisch bij diefstal en de geïntegreerde versnellingsbak zet zichzelf automatisch in neutraal zonder te trappen.




BOS Suspension is al meer dan 2 decennia een van de marktleiders op het gebied van hoogwaardige ophangingen, bedoeld voor e-MTB's die hun aardverbindingen willen optimaliseren.

Vorkkenmerken:

Stanchion van 39 mm voor meer stijfheid en precisie.

Omhulsel speciaal ontworpen voor de specifieke beperkingen van de 39 mm.

Specifieke draai/kroon/loodmontage om torsie te beperken.

T-stuk machinaal in de massa.

Anti-vibratie gieten om de voortplanting van trillingen te verminderen.

2-weg drukloos gesloten hydraulisch patroon, wat aanpassingen en onderhoud vereenvoudigt

Rebound- en compressie-instellingen met 3 standen, waarvan 1 instelbaar.

Pneumatische cartridge met onafhankelijke cartridge (instelbare progressiviteit op aanvraag)

Drop & Stop-technologie Progressieve hydraulische stops om uitval tijdens de rebound-fase te voorkomen.

Milieuvriendelijke Bi-Oil-olie en AMX1 om wrijving te verminderen en de werking van de vork te verbeteren.

Gewicht: 2.590gr



Deze schokdemper is een concurrent geworden en is even licht als krachtig. De aangeboden instellingen zijn talrijk: compressie op hoge snelheid, lage snelheid en rebound. Progressieve en lineaire responscurve van de spiraalveer, met een gewicht dat bijna identiek is aan een luchtsysteem. Compressie-eindstopper die de werking aan het einde van de slag verbetert en optimaliseert.

Schokdemper Kenmerken:

Hydraulische schokdemper met 3 afstelmogelijkheden (met gereedschap): Compressie bij lage snelheid / Compressie op hoge snelheid / Rebound.

Progressieve en lineaire responscurve van de spiraalveer, met ingeperkt gewicht.

Verhoogde laterale stijfheid, wat leidt tot verminderde wrijving en verbeterde tractie.

AMX3 olie die wrijving vermindert en de werking van de schokbreker verbetert.

Altijd meer grip, dynamiek, comfort en tolerantie voor efficiëntie aangepast aan uw rijstijl.

Lichtgewicht

Ultracompact




De Magura MT7 Pro [Made in Germany] heeft zich in talloze wedstrijden bewezen - meest recentelijk op de fiets van wereldkampioen downhill Loïc Bruni.

Met vier zuigers biedt de MT7 Pro de best mogelijke remprestaties, terwijl de ergonomisch geoptimaliseerde HC 1-vinger remhendel zorgt voor een optimaal remgevoel.

De Carbotecture SL remhendel is gemaakt van een composietmateriaal van polymeren en gecoate koolstofvezels. Deze combinatie maakt de remhendel niet alleen licht maar ook oersterk.


De eendelige remklauw met 4 zuigers van de MT7 Pro is gemaakt van gesmeed aluminium.

Dit productieproces geeft de remklauw zijn buitengewone stijfheid en maakt de MT7 Pro een van de krachtigste en best doseerbare remmen op de markt.



De juiste wiel-bandcombinatie kan u helpen uw techniek te perfectioneren en de prestaties van uw e-MTB op zware offroad-parcoursen te verbeteren. De nieuwe E-Deemax S is speciaal ontworpen voor elektrische mountainbikes en uitgerust met unieke technologieën voor soepeler rijgedrag en gegarandeerd gebruiksplezier.

De gepatenteerde PFP-technologie (Pinch Flat Protection) vermindert het risico op snijwonden en lekke banden op ruw terrein aanzienlijk.

Met de 35 mm velgbreedte kun je de bandenspanning verlagen om grip te krijgen, grip te maximaliseren en de rolweerstand te verminderen.

De velg, volledig afgedicht zonder velglint, vergemakkelijkt het monteren en verwisselen van tubeless banden. De bovenste brug is niet geboord, wat de stijfheid en duurzaamheid van de velg versterkt.




De revolutie voor elektrische mountainbikes. Het maakt compromisloos rijden mogelijk, zelfs bergopwaarts, genereert woeste acceleraties en technische handling op de paden. Ontwerp van het loopvlak geïnspireerd op motorcross met massieve en stabiele noppen in centrale en laterale positie voor een absoluut betrouwbare besturing.

Speciaal afgestemd ontwerp voor gebruik op voor- en achterwielen!

Voor: Absolute grip in krappe bochten gecombineerd met hoge remtractie en uitstekende directionele kwaliteit, zelfs wanneer het gewicht aan de voorkant minder is op de beklimmingen. Resultaat: onderstuur is beter beheersbaar

Achter: maximale voortstuwing en remtractie dankzij de massieve blokken die voldoende kracht op de grond overbrengen, zelfs op de steilste beklimmingen. Duurzaam dankzij de volumineuze centrale noppen.



Het Heritage Altitude-model is een zeer hoogwaardige elektrisch ondersteunde mountainbike, grotendeels ontworpen in koolstofvezel. Dit materiaal, dat vaak in wedstrijden wordt gebruikt, staat bekend om zijn lichtheid en zijn weerstand. Gefabriceerd in Frankrijk door een team dat gespecialiseerd is in composietmaterialen, profiteert de Heritage Altitude MTB van de ervaring die is opgedaan in de competitie en in sectoren zoals de automobiel- en luchtvaartsector.

Je zult de motorgeest en de emotie die ervan uitgaat opmerken met zijn grote stukken ruw metaal, of het nu op de motorbeschermkap of de tankvormige bovenbuis is. Design, robuustheid, elegantie en nobelheid gecombineerd in één fiets.




Met zijn 2,5 inch scherm profiteer je van een efficiënte, technologische en solide beheertool. USB-aansluiting, Bluetooth, met speciale acceleratieknop voor hulp bij het lopen, deze box is ontworpen om intuïtief en gebruiksvriendelijk te zijn.

Met de hendels kun je verder gaan met met name het passeren van versnellingen in sequentiële modus als je dat wilt.

  • Cadre : Triangle avant en carbone Triangle arrière en aluminium

  • Fourche : BOS Suspension - Idylle 39 SC - 150 mm de débattement

  • Amortisseur : BOS Suspension - Stoy 3 - 150 mm de débattement

  • Moteur : Valeo Smart Ebike System - 130 Nm de couple

  • Boite de vitesses : 7 rapports automatiques ou séquentiels

  • Batterie : Valeo Smart Ebike System, 630 Wh - Amovible

  • Autonomie : 100 km avec une seule charge, à moduler en fonction de l’utilisation.

  • Antivol : Systeme antivol intégré au moteur Valeo

  • Compteur : Valeo Smart Ebike System, bluetooth, port USB

  • Guidon : Ergotec RISER BAR

  • Poignées : Con-Tec

  • Manettes : Valeo Smart Ebike System

  • Selle : Fizik - Terra Aidon X3 Noir

  • Tige de selle télescopique : Manitou Jack - 160 mm de débattement

  • Freins : Avant et arrière / Magura MT7 Pro - 4 pistons / Disque de 203 mm

  • Roues : Mavic E-Deemax

  • Pneus : Schwalbe - Eddy Current 27.5 x 2.8

  • Couleur cadre : Vert nacré AHB ou Noir

  • Poids : 25.3 kg




33 weergaven0 opmerkingen

Gerelateerde posts

Alles weergeven
bottom of page