top of page

GasGas brengt zijn elektrische mountainbike uit

Het is officieel. Ook de Spaanse motorfietsfabrikant Gas Gas betreedt de markt voor elektrische mountainbikes. Gas Gas staat bekend om zijn trial-, enduro- of crossfietsen. Het merk vertrouwt daarom op zijn bekendheid in de "offroad" om een ​​eMTB-model aan te bieden, de Gas Gas Enduro Cross 11.0.



Een elektrische mountainbike op basis van de R Raymon

Gas Gas behoort tot de Pexco-groep (KTM / Raymon / Husqvarna Motorcycle) die al VTTAE aanbieden. Het Spaanse merk heeft daarom een ​​beroep gedaan op de middelen van de groep. De Enduro Cross 11.0 is dan ook geen "echte" noviteit omdat het een Raymon VTTAE is die opnieuw is gelabeld.

Deze nieuwe VTTAE is dan ook voorzien van een Yamaha PW-X2 motor. De ingebouwde accu heeft een capaciteit van 630 Wh. Aan de voorkant is er een 29″ wiel terwijl de achterkant 27″5 is.

Distributie in het circuit "motorfiets"

Gas Gas e-bikes mogen niet verkrijgbaar zijn bij "traditionele fietsenwinkels". Gas Gas vertrouwt op haar bestaande netwerk van motordealers. De klantenkring moet daarom anders zijn dan die van andere fabrikanten. Het wordt een kwestie van mikken op motorcrossfans die zich ook willen uitrusten met een e-MTB. Elektrische motorfietsen zijn ook aanwezig in de Gas Gas-catalogus. Is dit het begin van een “elektrische” revolutie? Is dit het einde van luidruchtige (en vervuilende) motorcross?








De ambities van deze nieuwkomer zijn in ieder geval groot en de Spanjaard wil de komende jaren 12 nieuwe VTTAE lanceren. Al deze fietsen (Semi-rigide / Enduro / All Mountain) worden gemotoriseerd door Yamaha.

LANCEER JEZELF IN HET AVONTUUR VAN DE EVTT

Het mooie is dat iedereen kan mountainbiken. Voor ons zijn onze Cross Country-modellen het ideale startpunt om het prachtige avontuur van eMTB aan te gaan. "Moderne Geometrie" betekent dat Cross Country-modellen de perfecte balans tussen snelheid en stabiliteit bieden, zodat u meer zelfvertrouwen krijgt terwijl u nieuwe vaardigheden ontwikkelt. Beheers nieuwe tracks, ontdek nieuwe plekken en laat je veroveren door de off-road. Deze wereld is voor jou gemaakt.







135 weergaven0 opmerkingen

Gerelateerde posts

Alles weergeven
bottom of page