top of page

Een fiets die een 9-voudig wereldkampioen waardig is.

N1NO ​​wint zijn 9e titel van wereldkampioen in pure categorie op de Wereldkampioenschappen van 2021 en herstelt zijn Spark RC Special Edition 2022, een fiets die een wereldkampioen waardig is.



Stellenbosch, Zuid-Afrika. Terugdenkend aan de 2009 Mountain Bike Wereldkampioenschappen in Canberra, Australië, stapte een 23-jarige mountainbiker genaamd Nino Schurter op het podium na het winnen van zijn eerste Elite Mountain Bike Wereldkampioenschapstitel. Niemand had toen kunnen vermoeden dat deze man de komende jaren een hele generatie mountainbikes zou gaan vormen.

Snel vooruit naar de Wereldkampioenschappen Mountainbike 2021 in Val di Sole, Italië, waarbij N1NO de hamer laat vallen en zichzelf voor de 9e keer in het algemeen wereldkampioen mountainbike kroont. Onbetwist aan de top, met 9 geweldige regenbogen in de boeken, is het tijd voor iets speciaals met de 2022 Spark RC Special Edition.

Door met de kampioen zelf aan het ontwerp te werken, zal deze fiets ongetwijfeld de aandacht trekken. Subtiel en schoon, maar toch spannend, het verwijst naar al zijn eerdere wereldkampioenschappen die hij won in 2009, 2012, 2013, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019 en 2021.


Bekijk de Spark RC Special Edition van N1NO en duik hieronder in de gedetailleerde racespecificaties van de wereldkampioen.

Kleurveranderende elementen weerspiegelen de kleuren van de regenboog in ongelooflijke stijl. en er zijn nog veel meer verborgen items om te ontdekken. We vroegen ons af of er ooit een fiets zal zijn die N1NO waard is? Eerlijk gezegd weten we het niet, maar deze speciale editie Spark RC komt zo dichtbij als het maar kan!










3 weergaven0 opmerkingen
bottom of page