top of page

De nieuwe Trek Fuel EXe assen 2023 met TQ HPR 50 motor - Smooth Operator

De Fuel EXe 9.9 XX1 AXS staat voor superieur mountainbiken. Het waagt zich in het onbekende gebied tussen traditionele MTB en eMTB met nieuwe technologie die geruisloos opgaat in de natuurlijke omgeving en de beste componenten die op de markt verkrijgbaar zijn. Van het lichte en stijve carbon frame en de wielen tot de kleine maar stevige TQ-aandrijflijn, de Fuel EXe 9.9 smeekt om elk pad aan te gaan. Hij beknibbelt niet op middelen, met de SRAM XX1 AXS-aandrijflijn die even nauwkeurig als boeiend is, en hij gebruikt het RockShox-ophangingspakket uitgerust met AirWiz-technologie om de instellingen te behouden die bij je passen.



Je hebt een luxe smaak en je zou prestaties voor de wereld niet opofferen. Je bent op zoek naar een fiets die niet alleen alles aankan in de bergen, maar er ook nog eens geweldig uitziet. Van het carbon frame en de wielen tot de volledig draadloze SRAM XX1-aandrijflijn, je krijgt een fiets die met de grootste zorg en aandacht voor detail is gebouwd, terwijl de ruimtetijdperk TQ-aandrijflijn discrete ondersteuning biedt tot aan de top, zodat je kunt afdalen deze singletrack keer op keer.

Een OCLV Mountain Carbon frame met een volledig geïntegreerde 360Wh batterij, een space-age TQ Pin Ring Harmonic Gearbox transmissie met slimme oplaadpoort, een geïntegreerd LED-display en discrete stuurbediening, een 150 mm RockShox Lyrik Ultimate voorvork met AirWiz, DebonAir veer, Charger 3 RC2-schokbreker en 140 mm RockShox Super Deluxe Ultimate achtervering. Om nog maar te zwijgen van lichte en stijve carbon wielen, met tubeless configuratie, de high-end SRAM XX1 AXS draadloze elektronische groepset.



TQ-HPR50 - compact, stil, krachtig

De TQ-HPR50-motor is superefficiënt en biedt een uitzonderlijke vermogen-gewichtsverhouding. De meeste motoren gebruiken tandwielen en riemen die ruimte innemen en lawaai kunnen maken of breken. De TQ-HPR50 maakt gebruik van een harmonische tandwielaandrijving die compact, ultrastil is en een ongelooflijk natuurlijk gevoel biedt.


De HPR50 (aandrijflijn met harmonische reductie met penring en 50 Nm koppel) vormt het hart van de e-bike-aandrijflijn van Groupe TQ. Wat is een Pin Ring Harmonic Gearbox-transmissie? Het is een eenvoudig en ingenieus aandrijfmechanisme dat op dezelfde manier werkt als een roterende motor, maar dan verfijnder. Drie concentrische precisieonderdelen, een elliptische golfgenerator, een interne flexibele spline en een cirkelvormige spline zorgen samen voor een voortstuwende beweging, terwijl ze klein en licht blijven. Vergeleken met conventionele tandwiel- en riemaandrijvingen is een Pin Ring Harmonic Gearbox-transmissie compacter, krachtiger, soepeler en duurzamer.


Bereikuitbreider

Krijg 40% meer autonomie met een externe batterij van 160 Wh (verkrijgbaar als optie). Hij past in een standaard bidonhouder en vereist geen ingewikkelde bedrading of speciale hulpstukken.


Verwijderbare batterij

De batterij van 360 Wh geeft je 2-5 uur batterijduur. Het is verborgen in de onderbuis, maar is nog steeds gemakkelijk te verwijderen voor handiger laden.

RockShox AirWiz en Quarq TireWiz

De TyreWiz bewaakt de bandenspanning en de AirWiz bewaakt de vork- en schokdruk. Stel de druk in op het gewenste niveau via de SRAM AXS-app en controleer vervolgens de lichten voordat u gaat rijden: een rood lampje geeft aan dat een pompslag nodig is en een groen lampje geeft aan dat u kunt rijden.


Geïntegreerd scherm

Het Exe-brandstofscherm is gemakkelijk te gebruiken en beschermd, omdat het verzonken is in de horizontale buis.

Controleer in één oogopslag uw ondersteuningsniveau, batterijduur, snelheid en meer.















18 weergaven0 opmerkingen

Gerelateerde posts

Alles weergeven
bottom of page