top of page

VerTT ( Villers-la-Ville )

VerTT is een mountainbikeclub die voor iedereen toegankelijk is, van de eenvoudige amateur die meer wil leren door zijn techniek te verbeteren, tot de ervaren sporter bij gebrek aan professioneel advies die zich tot serieuze training wendt.


Met de hulp van de VZW Sport Vital konden we het hele jaar door lessen en stages aanbieden tijdens schoolvakanties en weekenden. Door middel van spelletjes, beveiligde routes, begeleide wandelingen en uitstapjes naar de bergen, stimuleren we jongeren om te floreren in gezonde lichamelijke activiteit in direct contact met de omringende natuur.

Aangezien het aantal deelnemers elk jaar toeneemt, is het nu tijd voor de VerTT MTB School om haar zelfstandigheid te nemen.

Ons doel voor het komende jaar is om een ​​solide en langdurige structuur op te bouwen om de steeds groeiende bevolking kwaliteitsdiensten op het gebied van buitensport te kunnen bieden. (mountainbiken, hardlopen, trailrunning, oriëntatielopen, enz.)



De mountainbikeclub Villers-la-Ville, opgericht in 2010 door Fabian Dallemand, regent in lichamelijke opvoeding en sportcoach, is tot op de dag van vandaag blijven groeien.

Onze school biedt aan om jongeren vanaf 4 jaar en volwassenen te ondersteunen bij het leren fietsen en meer in het bijzonder bij het mountainbiken, maar ook bij hun opleiding, hoe gevorderd die ook is.



Om leden die nog verder willen gaan toe te laten, zijn we van plan om toe te treden tot de Wielerfederatie Wallonië-Brussel, om zo deel te kunnen nemen aan de Belgische kampioenschappen en aanverwante wedstrijden. De mogelijkheid voor hen om de resultaten van hun werk en hun opleiding onder de aandacht te brengen.




6 weergaven0 opmerkingen

Gerelateerde posts

Alles weergeven
bottom of page