top of page

Fietsschool Pajottenland (Gooik)

Fietsschool Pajottenland streeft ernaar om, door een combinatie van ontspanning en inspanning, doorzettingsvermogen en uitdaging, enthousiasme en teamgeest, al haar renners, naar de mate van hun persoonlijke mogelijkheden, de kneepjes van het wielrennen bij te brengen en hen de passie voor het wielrennen bij te brengen. Hij richt zich voornamelijk op mountainbiken.

Onze ervaren gidsen staan ​​te popelen om alle jongens en meisjes van 5 t/m 15 jaar in het Pajottenland kennis te laten maken met deze prachtige sport en zo het mountainbiken in het Pajottenland op de kaart te zetten.

We willen ervoor zorgen dat Fietsschool Pajottenland een school is waar we trots op kunnen zijn door zowel technische als conditionele vaardigheden en verenigingsgevoel te ontwikkelen.

Wij zijn ervan overtuigd dat onze school haar doel alleen kan bereiken door iedereen zoveel mogelijk te betrekken bij de ontwikkeling van de school. De kwaliteit van onze school moet blijven groeien, daarom is het van groot belang dat we blijven investeren in de ontwikkeling van onze trainers. Bovendien is het tijdens onze cursussen belangrijk om een ​​cultuur te ontwikkelen die gebaseerd is op fair play, tolerantie en kameraadschap.



4 weergaven0 opmerkingen

Gerelateerde posts

Alles weergeven
bottom of page