top of page

Andorra MTB Classic-Pyrenees

VIER DAGEN VAN EEN ONGECOMPLEXEERD MTB-AVONTUUR IN DE ANDORRASE PYRENEEN.

Ga op een vierdaagse ontdekkingsreis en laat de schoonheid van Andorra zich openbaren via de paden.



Uitzonderlijke bestemming, onvergetelijke ervaring

Andorra MTB Classic-Pyrenees is een nieuwe high-end MTB-race-ervaring van de organisatoren van de Epic Series. De race brengt rijders van over de hele wereld samen om te genieten van hun gevoel voor avontuur, hun grenzen te verleggen en de schoonheid te ontdekken van een land dat gemaakt is voor mountainbiken. Ruiters zullen door het hart van de spectaculaire Pyreneeën rijden in teams van twee gedurende vier dagen, waar de gevarieerde landschappen de zintuigen zullen boeien en het decor vormen voor het creëren van levenslange herinneringen en vriendschappen.







Een wedstrijd voor wielrenners die meer willen

Rijders die zin hebben in een lonende uitdaging, zullen waarderen wat de Andorra MTB Classic-Pyrenees te bieden heeft. Het is een race voor alle mountainbikeliefhebbers, van de ervaren tot de adept van technische afdalingen, op zoek naar hun volgende avontuur. Weinig ervaringen zijn beter dan vier dagen doorbrengen met een vriend die spectaculaire paden bewandelt, omringd door adembenemende natuurlijke schoonheid.




Andorra, een paradijs voor mountainbikers

Weinig bestemmingen zijn zo geschikt voor mountainbiken als Andorra. Met 92% natuurlijk grondgebied en zijn unieke ligging in het hart van de oostelijke Pyreneeën, biedt Andorra een overvloed aan ongerepte paden die zich ver en hoog uitstrekken. De Andorra MTB Classic-Pyrenees biedt fietsers snelle en glooiende paden, technische beklimmingen en afdalingen door bossen, langs bergmeren en beekjes, allemaal onderbroken door ongelooflijke panorama's.


Exclusieve toegang tot de Absa Cape Epic

De categoriewinnaars van de Andorra MTB Classic-Pyrenees 2021, die zich aansluiten bij de Epic-reeks evenementen, zullen een exclusieve uitnodiging ontvangen om deel te nemen aan de legendarische Absa Cape Epic mountainbike-etapperace in Zuid-Afrika in 2023. Algemeen beschouwd als een van de meest prestigieuze MTB-races ter wereld, winnaars van de categorie Andorra MTB Classic-Pyrenees krijgen de kans om dit evenement van hun leven mee te maken.




11 weergaven0 opmerkingen

Gerelateerde posts

Alles weergeven
bottom of page