top of page

Trek Procaliber 9.8

De Procaliber 9.8 is de kampioen in zijn klasse. Dit is de XC hardtail voor degenen die de race willen winnen. Het beschikt over een IsoSpeed ​​carbon frame dat trailtrillingen absorbeert zonder in te boeten aan efficiëntie, een lichtgewicht FOX-vork die presteert bij technische afdalingen en een soepele Shimano XT-aandrijflijn.




waarom zul je er dol op zijn?

Bredere Kovee Elite 30 wielen ondersteunen de band beter, waardoor je kunt gaan voor een lagere bandenspanning en meer grip.

De Shimano XT-transmissie zorgt voor soepel en nauwkeurig schakelen dankzij de gevoelige hendel.

De IsoSpeed ​​decoupler zorgt voor comfort dat je op geen enkele andere hardtail terugvindt. Je lichaam is niet versleten door de schokken van het pad.

Je krijgt een Straight Shot onderbuis voor responsieve, stijvere controle zonder extra gewicht, en een Knock Block-headset die het frame beschermt tegen overmatige stuur- en kroonrotatie.

Met het slot op het stuur kun je de vork vergrendelen zonder het stuur los te laten.


Je mikt op de bovenste trede van het podium en je wilt een supersnelle fiets om je daar te krijgen.
Een licht en stijf carbon frame met IsoSpeed-technologie die hobbels op het pad gladstrijkt. Een lichtere FOX Step-Cast vork met lichtgewicht remote lockout, stille Shimano XT aandrijving met extra lichte en extra stijve carbon cranks, bijpassende carbon stuur en zadelpen, extra Bontrager Kovee Elite 30 carbon wielen breed en extra snel met een Rapide Drive naaf voor instant acceleratie direct vanaf de startlijn.



Elk onderdeel en elk onderdeel van deze fiets is gebouwd om snel te gaan, van het stijve maar vergevingsgezinde IsoSpeed ​​carbon frame tot de lichtgewicht, hoogwaardige componenten. Het is een droomhardtail voor crossers.




6 weergaven0 opmerkingen

Gerelateerde posts

Alles weergeven
bottom of page