top of page

Specialized S Works Turbo Levo

Een 40-jarige obsessie met het maken van 's werelds beste mountainbikes maakt een bionische sprong voorwaarts. De geheel nieuwe Levo zet de norm voor rijkwaliteit op volle kracht met stabiele, natuurlijke trail-handling vanuit een geïntegreerde ontwikkelingsbenadering.




Een 40-jarige obsessie met het maken van 's werelds beste mountainbikes maakt een bionische sprong voorwaarts. De geheel nieuwe Levo zet de norm voor rijkwaliteit op volle kracht met stabiele, natuurlijke trail-handling vanuit een geïntegreerde ontwikkelingsbenadering.
Als we zeggen "Ongelooflijk vermogen om meer paden te bereiken", bedoelen we dat de nieuwe Turbo Levo een ongeëvenaarde combinatie van rijkwaliteit, volledig bruikbaar vermogen en een uitstekend bereik vertegenwoordigt. De belichaming van 40 jaar ervaring in het ontwerpen van 's werelds beste mountainbikes. Sinds zijn introductie is de Turbo Levo een referentie in de e-MTB-markt en de nieuwe versie legt de lat nog hoger.
De Turbo Full Power 2.2-motor met de MasterMind TCU versterkt je pedaalkracht tot 4 keer, zodat je overal naartoe kunt. Het bereik is ook onverslaanbaar, tot vijf uur onderweg. Het geoptimaliseerde frame van de Levo biedt 150 mm veerweg achter met aangepaste afstemming en instelbare geometrie. Want uiteindelijk is het de kwaliteit van je rit die telt. Geloof het.


Als je genoegen neemt met alleen het beste, biedt de S-Works Turbo Levo je een SRAM Eagle AXS XX1-aandrijving, FOX Factory-ophanging en lichtgewicht Roval Traverse SL-wielen.

De geïntegreerde Turbo Full Power 2.2-motor met 700 Wh-batterij en de geavanceerde regeleenheid, de MasterMind TCU, bieden 90 Nm koppel en 565 W vermogen voor maximaal vijf uur autonomie, zodat u langer en sneller kunt trappen.

De TCU MasterMind is een informatiehub met een aanpasbaar display dat het exacte batterijpercentage weergeeft en is voorzien van de nieuwe MicroTune op het stuur om de ondersteuning in stappen van 10% aan te passen, zodat je op elk moment precies het vermogen hebt dat je nodig hebt.

Het gedifferentieerde wielontwerp - 27,5" achter en 29" voor - zorgt voor een extreem wendbaar rijgedrag. Het royale stuur centreert u op de fiets om de tractie en controle in bochten te optimaliseren. De lage trapas, slappe balhoofdhoek en verminderde vork-offset zorgen voor stabiliteit op technisch terrein.

De Turbo Levo biedt zes geometrie-instellingen, zodat u de prestaties kunt afstemmen op uw rijstijl en terrein. De stuurhoek is instelbaar tussen 63 en 65,5 graden. De trapashoogte kan met 7 mm worden verhoogd of verlaagd.

De 150 mm veerweg van de Turbo Levo absorbeert zowel kleine hobbels als grote vierkante obstakels, terwijl hij een ongelooflijke traprespons levert met efficiëntie.

Maat S gaat over wat er toe doet - de maat en rijstijl van de ruiter, niet de maat van het paard. Zes maten, allemaal met vergelijkbare balhoofdbuislengtes en standover, laten je de maat kiezen die het beste bij je persoonlijke stijl past. Kleinere frames zijn wendbaarder met een kortere reach en trail, terwijl grotere frames voor meer stabiliteit zorgen.





2 weergaven0 opmerkingen

Gerelateerde posts

Alles weergeven
bottom of page