top of page

De XRM 8.9 Lapierre 2022 is de snelste Cross-Country Marathon-fiets

De XRM is de snelste en lichtste Cross-Country Marathon-fiets die we hebben gemaakt. Het markeert Lapierre's terugkeer naar het hoogste niveau in de wereld van Cross-Country. Het frame is lichter gemaakt en volledig opnieuw ontworpen rond een nieuwe kinematica waarbij de achterste driehoek geen lager scharnierpunt heeft tussen de liggende achtervorken en de staande achtervorken. De veerweg van 110 mm in verband met de verticale flexibiliteit van de achtervorken zorgt voor comfort en verbetert tegelijkertijd de grip en prestaties. Een levendige en comfortabele fiets waarmee je je grenzen verlegt.




Belangrijkste kenmerken



Nieuw filmpje


De nieuwe XRM heeft geen scharnierpunten tussen de liggende achtervorken en de staande achtervorken, waardoor de achterste driehoek lichter wordt. De verticale flexibiliteit van de staande achtervorken verbetert het comfort en de grip, terwijl de stijfheid wordt verzekerd door solide basissen.



Gesneden voor de XC Marathon


Slank, lichter en comfortabeler, de nieuwe XRM is gemaakt voor marathonevenementen. Met 120 mm veerweg voor, 110 mm achter en een nieuwe geometrie is deze mountainbike gemaakt om aan te vallen, ongeacht de afstand.




Shimano XT 12-speed aandrijflijn


De Shimano XT 12-speed aandrijving zorgt voor betrouwbaar en nauwkeurig schakelen onder alle omstandigheden. Het 32-tands enkele kettingblad in combinatie met de 10-51 cassette biedt een enorm bereik om elk terrein aan te kunnen.








0 weergaven0 opmerkingen

Gerelateerde posts

Alles weergeven
bottom of page