top of page

De nieuwe Canyon Lux Trail 2024 MTB

De Lux Trail CFR LTD is misschien wel de beste downhillfiets ter wereld, die een ultralicht CFR-frame combineert met professioneel draadloos SRAM-schakelen en RockShox ULTIMATE-vering.










Een baanbrekend ontwerp

De Lux Trail CFR LTD is een verbluffend mooie fiets, maar hij heeft ook het karakter van een machine die bij zijn schoonheid past. De RockShox Reverb AXS draadloze telescopische zadelpen, het innovatieve XX SL Eagle AXS Transmission Power Meter crankstel en de buitengewone RockShox SID ULTIMATE zijn slechts enkele van de vele hoogtepunten.



Geweldig CFR-framework

Het is koolstof zonder compromissen. Het superlichte en extreem duurzame CFR-frame is de maatstaf in carbontechniek. Midframes wegen slechts 1.999,6 gram, waardoor de LUX Trail een van de lichtste op de markt is: het is een kunstwerk.



Volledige controlelink

De responsieve ophanging van de Lux Trail zorgt voor uitzonderlijke tractie en controle. De achtervering van 115 mm is slechts een getal, maar als je bergafwaarts rijdt, doet hij zoveel meer.



De rechte hoeken

We hebben de ideale geometrie voor mountainbiken gevonden. Zadelbuizen die stijf genoeg zijn om u de hele dag efficiënt en comfortabel te laten rijden. En een stuurhoek die voldoende open is om u de controle te geven tijdens lange, moeilijke afdalingen.



Vergrendeling op afstand

Reageer snel op veranderingen onderweg met de op afstand bediende vergrendeling van de ophanging. Dankzij de 3-standenverstelling kunt u eenvoudig schakelen tussen Open, Voetschakelaar en Vergrendeld.



Voldoende framebescherming

Onze Impact Protection Unit (IPU) helpt uw frame te beschermen bij een val door te voorkomen dat de stangen in de bovenbuis draaien. Een lichtgewicht kettinggeleider voorkomt dat de ketting valt op ruige paden.



Slimme opslag

De oplossing is altijd binnen handbereik op de Lux Trail. Bewaar een minitool in de bovenbuis en de Canyon Sahmurai Sword Plug aan de uiteinden van het stuur voor snelle reparaties.



Drink meer water

Gehydrateerd blijven op epische marathonroutes is absoluut essentieel. Sommige fietsen in deze categorie bieden plaats aan één bidon, maar de LUX Trail is ontworpen om er twee in het frame te passen, zelfs op XS-frames. Laat je drinkrugzak thuis en vul in plaats daarvan je flessen.







0 weergaven0 opmerkingen

Gerelateerde posts

Alles weergeven
bottom of page